2009. március 8., vasárnap

Pio atya látomása a magyarokról

Pio Atya látomása a Magyarokról



Néhány szó Pio atyáról:
1877 ben született, 1968-ban halt meg. 2002-ben szentté avatták.
Életének nagy részét az itáliai San Giovanni Rotondo kolostorban töltötte, kapucinus barátként.
1915-ben, 28 éves korában hosszú meditációjából szúró fájdalomra eszmélt, melyet kezében érzett. Három évvel később éppen Szent Ferenc stigmáiról emlékezett meg egyedül, amikor éles sikolyára lettek figyelmesek rendtársai.
Eszméletlenül találták, Krisztusnak mind az öt sebét magán viselte, s igen erősen vérzett.
Krisztus mind az öt sebét (Stigmák) Pio atya előtt utoljára szt Ferenc viselte magán, vagyis Ő volt Pio atya előtt az utolsó teljesen stigmatizált férfi.

Pio atyánál hitetlenek és egyéb nagy bűnösök nyerték vissza hitüket, és nem egyszer egészségüket is. Az is bizonyos, hogy Pio atya évtizedeken keresztül nem hagyta el San Giovanni Rotondot. Ennek ellenére több szavahihető, tekintélyes személy beszámolt arról, hogy lakóhelyétől távol látták őt.

Pio atyának gyakran voltak látomásai, többek között a magyarokról is. Álmából felébredve ezt mondta rólunk:

"Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!"

Forrás: Rtl klub online

1 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Blogarchívum

Rendszeres olvasók

holisztikus

Google analytics