2010. január 10., vasárnap

Hallgatni arany

Régóta nem írtam ide, a blogomra. A keserűségről, kiábrándultságról, létbizonytalanságról nem érdemes, talán nem is szabadna írni. Van abból bőven ebben az országban anélkül is. Így hát éltem a "hallgatni arany" érdemeivel.
Beteg az Ország, a Haza. Minden ima ráfér, hogy kigyógyuljon a betegségéből.
Beteg az ország, talán haldoklik. Rajtunk múlik, túléli-e a kapzsik, nagyravágyók, kiárusítók által rá kényszerített nyomort.
Fogjunk össze! Mindenki, hite szerint mondjon el egy imát minden nap az országért. Hiszem, hogy Isten meghallja könyörgéseinket! A háború, a tüntetés, sztrájk, puccs, a pocskondiázás nem megoldás. A megoldás a magyarok összefogásában, közös imájában, a lelki megújulásban rejlik.
Támaszkodjatok egymásra és segítsétek egymást.
Hiszem, hogy a szeretet, s az ima mindent le tud győzni, és hiszem, hogy ez a Haza meg tud újulni és talpra tud állni a globalizáció és világválság által rákényszerített betegségből.
Szeressétek egymást, az utcán kolduló szerencsétlent és a romát, akivel összezárt egy hazába a történelem, éppúgy, mint a szeretettelen, heroinista gazdagot, aki nem tud mit kezdeni az életével, ezért másokat dönt nyomorba.
Szeressétek egymást, mert minden emberben van jó...
NeMo

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Blogarchívum

Rendszeres olvasók

holisztikus

Google analytics